Informationsmöte & föreläsning

Häng med på digitala informationsmötet då vi berättar om hur vi kan stötta byalag, samhällsföreningar och lokala grupper att komma igång med utvecklingsprocesser. Vi bjuder även på inspiration från Nätradalen.

Hur skulle ni vilja utveckla er bygd?

Ni kanske redan har en utvecklingsidé ni vill undersöka eller vill ni tillsammans bli inspirerade och bolla idéer för just er plats?

Då kan vi hjälpa er att komma i gång!
Kustlandet driver projektet SLUP-Smarta lokala utvecklingsprocesser där vi stöttar byalag, samhällsföreningar och lokala grupper att påbörja processer för att utveckla sin bygd.

Vad kan vi hjälpa er med?
För att komma igång med utvecklingsmöten kan ni exempelvis få stöd för möteskostnader, som lokal och fika och tryck av informationsmaterial. Vill ni bjuda in en föreläsare eller åka på en studieresa kan vi stå för kostnaderna. Vi finns även med som stöd under hela processen.

Häng med på digitala informationsmötet för att få veta mer och bli inspirerad av den aktiva bygden Nätradalens utvecklingsarbete. 

Välkommen till det digitala informationsmötet:

21 september, kl. 18:00

Nätradalen är en aktiv bygd i Höga kusten som drivit flera utvecklingsprojekt. Projekten har bland annat handlat om boende, besöksnäringen och ungas engagemang. De har även tagit fram
och testat en digital delnings- och samverkanplattform. Vi gästas av Sofie Holmgren från ”Bygdsam Nätradalen” som berättar om deras framgångsrika arbete.

Länk till anmälan 

Ni kan också anmäla er via mejl till: anette@kustlandet.se